Gold Silver Resources

Gold Silver Resources
Beli emas dan perak dengan harga borong

Tuesday, April 07, 2009

Taman bunga..dan makan

Minggu lepas berkelah dengan Khairyn ke Alexandra Park. Taman ni kalau tengok dari tepi jalan Alexandra Parade tu nampak kecik ja. Tapi jalan masuk ke dalam rupanya boleh tahan la penat kalau nak buat tour. Bawak bekal Pringles ngan susu coklat/stroberi aja. Mengunyah sambil dok bersembang-sembang di tepi taman, membincangkan masalah sejagat.

Sebelum berkelah tu pi makan tengah hari kat PJ's dulu. Dulu namanya Panjea, kat belakang Mitchell Library. Buffet lunch biasa ler £5.95. Pakora ayam dia sedap. Isi ayam lembut dan bersari. Tikka masala dia biasa ja. Cuma dia banyak pilihan untuk dessert, aiskrim, berjenis-jenis kek dan minuman panas ler. Ada kopi, mocha, teh dan coklat panas. Kalau kesedapan lauk dan pilihan menu utama pada aku masih tak dapat menandingi Rawalpindi la. Nasi dan nan satu jenis ja, tak macam Rawalpindi yang ada 3 jenis nasi dan 2 jenis nan. Sebenarnya nak ajak Khairyn ke situ, tapi sebab dia baru ja pi makan kat situ hari sebelum tu, kami cari la tempat lain. nak ke Red Chillies rasa macam tak berbaloi bayar harga yang sama untuk 3-course meal. Tu yang kali ni cuba PJ's pulak. Lain kali pi tempat lain pulak hehehehe..


2 comments:

stopsmoking78 said...

cantik sangat tempat ini

bogemgroup said...

cantik cantik......